OM TAVANA

Vi har kompetensen ni söker – med huvudfokus på områden inom IT-infrastruktur.

Rätt person på rätt plats

Vi har arbetat i branschen tillräckligt länge för att veta att långsiktiga samarbeten ofta beror på att rätt person är på rätt plats. Vi jobbar för att både våra kunder och våra konsulter ska vara nöjda. Därför lägger vi mycket fokus på matchmaking när vi kopplar samman konsult med uppdrag. Kanske är det också därför som vi har en av branschens bästa siffror när det kommer till att behålla våra konsulter. Det här gör att vi kan erbjuda långsiktiga samarbeten för våra kunder och utvecklande möjligheter för våra konsulter.

Relationer

Vi är mycket stolta över våra konsulter, likväl som vi är över våra kunder. Därför håller vi alltid en kontinuerlig dialog med berörda parter för att säkerställa att samarbetet flyter på som önskat. Det är en kvalitetssäkring från vår sida. En kvalitetssäkring som inte sällan lett oss till ökade synergier samt långa och goda relationer.

Tillsammans formar vi framtidens IT-organisationer

Vi jobbar för att forma framtidens IT-organisationer med individer som är glada, utvecklas och växer.

Kom och jobba med oss på Tavana!

Är du utbildad inom IT eller har du intresse av IT och söker IT-jobb? Kontakta oss! Vi tar gärna emot spontanansökningar av drivna människor som vill utvecklas. Som medarbetare hos oss får du de förutsättningar som du behöver för att lyckas i din karriär.

Det ska vara roligt att gå till jobbet

Vårt motto är att det ska vara roligt att gå till jobbet. Vi skapar därför möjlighet till utveckling och anordnar roliga events oss kollegor emellan. Som konsult hos Tavana erbjuds du en arbetsplats med varierande uppgifter i dynamiska miljöer och med fantastiskt trevliga kollegor.