TAVANAS TJÄNSTER

IT-konsulter med kärnan i IT-infrastruktur​

Kärnan i Tavana ligger i IT-infrastruktur. När det kommer till support, drift och nätverk är vi som allra bäst. Alla våra konsulter är utbildade och vi kan möta våra kunders behov vare sig det gäller juniora eller seniora roller.

Vi brinner för tillväxt och vet att det är först när våra konsulter lyckas som också våra kunder lyckas. Våra konsulter stannar hos oss betydligt längre än genomsnittet i branschen. Därför kan vi erbjuda kontinuitet i både långa och korta samarbeten.

Extern IT-avdelning

Vi har kompetens och erfarenhet av att agera extern IT-avdelning åt företag i behov. Det kan gälla företag som behöver en extra IT-avdelning eller företag som helt enkelt vill lägga fokus på annat och låta oss ta hand om jobbet. Välkommen att kontakta oss så kan vi se vad den bästa lösningen är för just era behov.

Servicedesk och IT-drift

Ungefär som när vi levererar en extern IT-avdelning så har vi också möjlighet att ta ett helhetsansvar rörande er blivande IT-avdelning. Detta är en mycket kostnadseffektiv lösning som inte kräver mycket tid av er som kund. Våra konsulter tar då hand om er IT från våra lokaler (om det önskas) och vi tar ett helhetsansvar vad gäller er IT-drift. Självklart har vi en tät dialog i vårt samarbete. Den här typen av uppdrag blir mer och mer populära. Kontakta oss så kan vi diskutera om detta är en lösning även för er.

Det finns många fördelar med att anlita en extern IT-konsult. En av dem är möjligheten att få in kompetent personal som är van och tycker att det är roligt att anpassa sig till nya miljöer och arbetsuppgifter. I det här blogginlägget kan ni läsa om fördelarna med att anlita en IT-konsult.